Veel gestelde vragen, voorwaarden en privacyverklaring BartjeBloemen.nl

 

Veel gestelde vragen en voorwaarden

 

Kan ik een bezorgdatum opgeven?

Jazeker, in het bestelproces kunt u bij Opmerkingen aangeven op welke dag wij de bloemen mogen bezorgen. 

 

Moet ik BTW betalen?

Alle artikelen op onze webshop zijn inclusief 9% BTW. Bij uw bestelling krijgt u een factuur per mail toegezonden.

 

Hoe laat worden de bloemen afgeleverd?   

De bloemen die Bartje Bloemen zelf bezorgt komen zoveel mogelijk in de ochtend.

PostNL leverd gedurende dag. U kunt via uw track en trace de zending blijven volgen.

Door de bederfelijkheid van dit product is het niet mogelijk een retour gekomen product opnieuw te bezorgen. Een retour kan ontstaan door bijvoorbeeld onjuiste adressering, geen reactie op het kaartje in de bus of vakantie van de ontvanger. Bij levering in een ziekenhuis of instelling zal de bezorger de levering doorgaans afleveren in de postkamer of bij de receptie. De instelling dient te zorgen voor de interne bezorging naar de ontvanger.

 

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?
Ja, zodra u uw bestelling heeft verzonden, krijgt u direct een automatische email bevestiging van ons. Hierin kunt u de bestelling nalezen.

 

Herroepingsrecht                                

Producten die u via Bartje Bloemen koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Dit is voor bloemen als bederfelijk product zo bij wet geregeld.

Vertragingsschade door de vervoerder komen in geen geval voor vergoeding door BartjeBloemen in aanmerking. Daarbij is 1 of 2 dagen vertraging niet rampzalig voor onze producten, alle bloemen worden zo nodig voorzien van een waterzak voor transport, wat de bloemen voldoende vocht geeft om tot 4 a 5 dagen in de doos te doorstaan.

De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief en gaat u akkoord met deze voorwaarden.                                                                                                   

Verzorgingstips

  • Zet je bloemen in een schone vaas met voldoende water.
  • Voordat je de bloemen in de vaas zet, snijd je ze ongeveer 1 cm schuin af.
  • Verwijder ook al het blad dat in het water komt te staan.
  • Voeg het snijbloemenvoedsel toe aan het water.
  • Plaats de bloemen niet in de volle zon, bij fruit, op de tocht of bij de kachel.
  • Zet tulpen en pioenen eerst 2 a 3 uur ingerold in papier in het water.

 

 

Privacy verklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Bartje Bloemen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Bartje Bloemen , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Bartje Bloemen verstrekt. Bartje Bloemen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:        

Uw voor- en achternaam, adresgegevens, betalingsgegevens, emailadres. Indien geregistreerd bij Bartje Bloemen uw IP adres.

 

WAAROM BARTJE BLOEMEN GEGEVENS NODIG HEEFT

Bartje Bloemen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Bartje Bloemen uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

HOE LANG BARTJE BLOEMEN GEGEVENS BEWAART

Bartje Bloemen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

 

DELEN MET ANDEREN

Bartje Bloemen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Bartje Bloemen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Bartje Bloemen gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

Bartje Bloemen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Bartje Bloemen bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Bartje Bloemen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Bartje Bloemen heeft hier geen invloed op.

Bartje Bloemen heeft Google geen toestemming gegeven om via Bartje Bloemen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar bart@bartjebloemen.nl. Bartje Bloemen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Bartje Bloemen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Bartje Bloemen maakt gebruik van een betrouwbaar Secure Sockets Layer of SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Bartje Bloemen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Bartje Bloemen op via bartje@bartjebloemen.nl. Bartje Bloemen is als volgt bereiken:                                           

Postbus1049                                                                            1430 BA Aalsmeer

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 55801943

 

Bartje Bloemen is een handelsnaam van Sijsner Flora Packing BV.